Divider

Randrock bestaat 20 jaar!

Dat gaan we groots vieren en wel op donderdag 18 mei 2023! Eindelijk weer een Randrock met meerdere podia, heel veel bands, DJ’s en artiesten, Randrock Junior, de Randrock Reggae Lounge , Randrock Dance, Randrock Metalmiddag en nog veel meer.

Wij hebben er onwijs veel zin in! Jij ook?

Hemelvaartsdag
Donderdag 18 mei 2023

Vanaf 13.00 uur ben je welkom op het festivalterrein. Je vindt de ingang aan de Willem Alexanderlaan (bij Kruidvat). Lees ook onze huisregels .

Je kunt je fiets parkeren bij de ingang van het festivalterrein. Ben je met de auto, dan parkeer je gratis op het Manitobaplein. Vanaf daar is het circa 5 minuten lopen naar de ingang.

Randrock 2023 is uitverkocht!

De 20e editie van Randrock wordt een feest om nooit te vergeten. Samen gaan we: een feestje bouwen, luisteren naar toffe muziek, zingen, springen, dansen, rocken, een biertje drinken (mits 18+) en nog veel meer!

Divider

La Fuente

Het feest barst los bij Randrock Dance met La Fuente! Jaaa, deze DJ is een bom vol energie die veel contact zoekt met zijn publiek. Zijn show heeft een enorme 'feel good factor'. Uniek in stijl en origineel in geluid. Techhouse muziek op zijn best: uplifting, energiek en happy vibes gegarandeerd 🔥

[TIMETABLE]

Douwe Bob

Super tof dat deze lefgozer, womanizer, romanticus, rock ’n roller, nachtbraker, pokeraar en stijlicoon op 18 mei zijn verschillende muziekstijlen ten gehore komt brengen bij Randrock. Ruim 10 jaar geleden won hij het programma De beste singer-songwriter. Hij maakte diverse albums, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd 3x onderscheiden met een Edison.

[TIMETABLE]

Bouke

Bouke (Scholten) groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. In tv-shows als 'The Winner takes it All'', All Together Now' en onlangs nog The Tribute Battle of Bands' won hij moeiteloos! Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke vaak langs theaters en festivals. Met zijn eigen nieuwe album 'This is me' geeft hij aan dat dit de richting is die hij graag wil: Engelstalige songs, veelal zelf geschreven en in een rock & roll-stijl.

[TIMETABLE]

Van Dik Hout

Na 20 jaar staat Van Dik Hout weer op het Randrock podium! 🎤🎶

Met de grote hit 'Stil In Mij' op hun naam is een introductie eigenlijk overbodig. En samen met Acda en De Munnik als De Poema's brengen ze nog meer hits uit, zoals 'Mijn Houten Hart' en 'Zij Maakt Het Verschil'. En dit jaar live te bewonderen op Randrock, hoe gaaf is dat! 😍

[TIMETABLE]

Henk Wijngaard

De grootste vakman op zijn gebied: Nederlandstalige feestmuziek. Henk Wijngaard zit al ruim 45 jaar in de muziek en hij is tot de dag van vandaag een zeer gewaardeerd artiest en mede door zijn innemende karakter populair bij een breed publiek. Zijn eerste de beste lied -dat hij schreef voor vrachtwagenchauffeurs- 'Met de vlam in de pijp' werd prompt een dikke nummer 1 hit! Kom maar dooooor...

[TIMETABLE]

The Eagles Legacy

The Eagles Legacy brengt muziek van de Eagles zo authentiek mogelijk, met als doel om de sfeer en de sound van een concert van The Eagles te herbeleven. The Eagles Legacy is begonnen in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor de muziek van de Eagles. Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. De band deed mee aan het eerste seizoen van tv-programma 'The Tribute' waarin ze het tot de finale wisten te schoppen en zeer goed werden beoordeeld door de jury. 🔥

[TIMETABLE]

Heights Meditation

Rechtstreeks vanuit Amsterdam creëert Heights Meditation reggae met dub, ska, hiphop, dancehall en Surinaamse invloeden. Het creëren van positieve, aanstekelijke en energieke muziek resulteert altijd in goede vibes. In korte tijd groeide Heights Meditation uit tot een van de meest succesvolle underground reggaebands van de Benelux. Ze wonnen de Benelux Reggae Contest, maar.. het belangrijkste is volgens henzelf, om elke keer voor mooie mensen te kunnen optreden.

[TIMETABLE]

Voltage

Voltage werd in 2011 als coverband opgericht door frontman Dave Vermeulen. Dat gebeurde na zijn grote doorbraak bij The Voice Of Holland 2015, waar hij tweede werd. Al snel verschoof de focus van covers naar eigen materiaal. Voltage is succesvol op radio en in festivalland. De band vindt het fantastisch om hun Southern Bluesrock live te spelen.

[TIMETABLE]

Non Food

Non Food garandeert je een te gekke middag. Lekker meeblèren met: "Ik wil je", "Mama Mia", "Born to be Wild", "Alles is Liefde", "Highway to Hell" en vele andere te gekke nummers.

[TIMETABLE]

Abba Tribute

Gimme, Gimme, Gimme.. ABBA Tribute op Randrock!

Het podium wordt omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”.

[TIMETABLE]