Shiwa & Tuff Sound Band

Shiwa is een veelbelovende artiest in de Europese reggae & dancehall scene. Zijn muzikale inspiratie is hecht verweven met zijn Surinaams-Hindoestaanse roots. In zijn catchy nummers zijn o.a. invloeden te horen van Indiase klassieke muziek en hiphop, en dat maakt Shiwa’s sound uniek.

[TIMETABLE]

Heartwash (België)

Deze Belgische band bestaat uit 6 gedreven muzikanten, die hun strepen al meer dan verdiend hebben op uiteenlopende muzikale fronten. Ze willen vooral een positieve boodschap van hoop, vriendschap en verzoening brengen. Heartwash staat voor authentieke Roots-Reggae overgoten met een pittige Afrikaanse saus!

[TIMETABLE]

The Ball of Fire

Deze muzikanten van over de hele wereld maken reggaemuziek vanuit een spiritueel oogpunt. Ze hebben een eigen repertoire waarbij de nadruk ligt op betekenisvolle teksten. Deze band probeert door positieve muziek te produceren een goede vonk van energie en optimisme over te brengen!

[TIMETABLE]

Tjerk & The Liquid Sunshine

Deze reggaeband is in 2015 begonnen met muzikanten uit Rotterdam, Amsterdam en omgeving.

Na vele muzikale avonturen wilde Tjerk terug naar de muziek die hij het liefste maakt: reggae. Lekker zomers met warme vibes. Inmiddels zijn ze bezig met de afronding van hun derde album.

[TIMETABLE]

Heights Meditation

In korte tijd groeide Heights Meditation uit tot een van de meest succesvolle underground reggaebands van de Benelux. Zij gaan voor reggae met dub, ska, hiphop, dancehall en Surinaamse invloeden. Een en al positieve energie!

[TIMETABLE]