Divider

Vertier voor alle kleine vrienden

Randrock Junior is dit jaar te vinden naast de reggaeweide. Van 13.00 tot 18.00 uur is er heel veel vertier voor alle kleine vrienden. Op deze pagina lees je meer over de activiteiten op Randrock Junior. En alle activiteiten zijn helemaal gratis!

Scroll verder op de pagina of klik op een activiteit hierboven voor meer informatie.

Divider

Juf Roos

Zing samen Hollandse kinderliedjes met Juf Roos & Gijs op Randrock Junior! Welke opa's, oma's, papa's en mama's zingen de liedjes ook uit volle borst mee? En wisten jullie dat kinderen tot 150 cm GRATIS naar binnen mogen!

PodiumMainstage (Poorthuis)
Aanvang13:30 uur

Zeepbellenfeest

Waaauuuwwww, de allergrootste en mooiste zeepbellen die vind je op Randrock Junior.

Mega zeepbellen die metershoog de lucht in gaan. Die wil je zien toch?

Drum workshop

Drummen is een feestje! Hoe leuk is het dat jij kunt leren drummen. Een paar toppers van de Vriezenveense Harmonie verzorgen een heuse drumworkshop. Er wordt muziek gemaakt met emmers en met stokken. Laat je horen!

TikTok workshop

Samen TikTok dansjes bedenken, instuderen en natuurlijk ook uitvoeren. Hoe tof is dat? TikTok is razend populair en dansen is superleuk. Goeie combi toch?!

De Danshal verzorgt deze workshop. Welk dansje wil jij doen?

DJ Workshop

Draaien maar! Dj-en op Randrock, hoe leuk is dat. Je leert hier de basis van het dj-en. Natuurlijk mag je ook zelf achter de draaitafel. Mix je lievelingsnummers, scratch er op los en zorg dat het dak eraf gaat :)

Rinkelbom

Weet jij wat een rinkelbom is? Dat is een muziekinstrument dat je helemaal zelf in elkaar kunt knutselen met gerecyclede materialen. Je krijgt een bezemsteel. Dan mag je een knuffel die je leuk vindt uit een kist halen en die wordt op de steel vastgemaakt. Daarna mag je zelf aan de slag met onwijs veel meegebrachte materialen. Niet alles is afval, veel krijgt hier een tweede leven, denk aan sleutelbossen, cd's, kerstversiering, kraaltjes, etcetera.

Techniek workshop

Falco Vriezenveen heeft speciaal voor Randrock een techniekworkshop bedacht. Welke? Dat zie je vanzelf als je een kijkje komt nemen.

Schminken

Een leeuw, lieveheersbeestje, clown of piraat. Welke heeft jouw voorkeur? Je kan je namelijk gezellig laten schminken op het Randrock Junior terrein. Als welke party-animal of prins(es) dans jij straks rond? 🐯

Ballonnenclown

Lachen, gieren en brullen met clown Peter. Hij laat iedereen versteld staan van de ware kunstwerken die hij weet te maken van zijn ballonnen. Welk figuur wil jij graag door hem laten maken?

Photobooth

Een blijvende herinnering aan Randrock houden? Ga dan met je vriend(inn)en op de foto in de photobooth van PicMe.

Grafitti workshop

Wil jij je eigen graffiti kunstwerk maken? Dan ben je an het juiste adres bij Alwin van Perfectpaintings. Je vindt hem op het terrein van Randrock junior.

Junior Bar

Natuurlijk is er ook een echte bar op Randrock Junior waar je wat lekkers te drinken kunt halen. Ook vind je op het terrein verschillende plekken waar je lekkere snacks, ijs en zoetigheden kunt kopen.

  BEDANKT EN TOT VOLGEND JAAR

Aan alles komt een eind, we hopen dat je een fantastisch festival hebt gehad!

Tot volgend jaar!

Noteer donderdag 9 mei 2024 maar vast in je agenda #hemelvaartsdag #randrock