MAIN STAGE

Maak je klaar voor een onvergetelijke muzikale mix op het hoofdpodium van Randrock, met optredens van van bekende Nederlandse artiesten, heerlijk meezingers en dynamische rockbands.

Op de mainstage start tributeband Stones Sessions, die hits van The Rolling Stones covert. Daarna zijn The Mocks aan de beurt, een Nederlandse band die krachtige nummers brengt met analoge apparatuur. De band Mell VF, onder leiding van zangeres Melanie Jonk van ‘Beste Zangers’, brengt een mix van retro en hedendaagse nummers. Jannes zorgt voor goeie meezingers, terwijl Vandenberg klassieke hardrockhits uit de jaren ‘80 speelt. Ook Flemming is op het hoofdpodium te vinden met zijn hits, waaronder ‘Amsterdam’ en ‘Paracetamollen’. De avond wordt afgesloten met een eerbetoon aan Queen door de Belgische band Mother Mercury.

Divider

Rolling Stones | Stones Sessions

Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een indrukwekkende show en persoonlijkheid die je terugbrengt naar de jaren 1970. De band haalt inspiratie uit albums als "Let it Bleed", "Sticky Fingers" en "Exile on Main Street" en brengt een passend eerbetoon aan het decennium van seks, drugs en Rock 'n Roll.

Met een unieke setlist, 6 knappe boys & een meezinggehalte waar menig kerk jaloers op is, kan dit alleen maar een succes worden!

PodiumMainstage (Poorthuis)
Aanvang14:00 uur

The Mocks

Deze drie jonge gasten uit Nederland nemen hun krachtige, fuzzy en ritmische liedjes op met analoge apparatuur. Er wordt weinig aan de verbeelding overgelaten als ze door de speakers barsten. Hun muziek is net zo goed gekleed als zijzelf en met hun instrumenten nemen ze je mee naar een wereld van liefde, dans en rock-'n-roll.

PodiumMainstage (Poorthuis)
Aanvang15:30 uur

Mell VF

Maak je klaar voor een onvergetelijke muzikale reis met Mell VF, voorheen bekend als Mell & Vintage Future! Ontmoet de getalenteerde Mell Jonk, Ton Dijkman en Martin Scheppink, die al eerder schitterden in populaire tv-programma's zoals 'De Beste Zangers' en 'Vandaag Inside'. De single 'Perfect Day' belandde in de Hollywood-speelfilm 'The In Between' en de single 'Worth It' is te horen in de Nederlandse film 'Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn'.

PodiumMainstage (Poorthuis)
Aanvang17:00 uur

Jannes

Jannes, dé icoon van het Nederlandse levenslied, zorgt vanzelfsprekend voor al zijn hitjes waar zowel jong als oud van kan genieten. Adio amore adio... wie kent het niet? Het belooft een optreden vol meezingers, gezelligheid en onvergetelijke muzikale momenten te worden!

PodiumMainstage (Poorthuis)
Aanvang18:30 uur

Vandenberg

Nederlandse hardrockband Vandenberg is terug! Na hits als "Burning Heart" en “Different Worlds” in de jaren '80 zijn ze nu sterker dan ooit. Met oprichter Adrian Vandenberg op gitaar (eerder gitarist in Whitesnake), zanger Mats Levén, bassist Randy van der Elsen en drummer Koen Herfst. Mis deze legendarische comeback niet!

PodiumMainstage (Poorthuis)
Aanvang19:45 uur

Flemming

Met zijn frisse, catchy Nederlandstalige pop, creatieve producties en scherpe teksten, brengt FLEMMING een unieke muzikale ervaring. Zijn debuutsingle 'Amsterdam' werd binnen drie maanden goud op zowel radio als Spotify. Het debuutalbum 'Flemming', gelanceerd in het najaar van 2022, blijft maar liefst 15 aaneengesloten weken op nummer één staan in de album charts op Spotify, met de zelfgeschreven hit 'Paracetamollen'.

PodiumMainstage (Poorthuis)
Aanvang21:45 uur

Queen - Mother Mercury

Mother Mercury, Europa’s meest authentieke Queen tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen! Zanger Sonny Vande Putte is een diehard Queen-fan en eigenaar van een stem waarmee hij moeiteloos al je haren overeind blaast. Met elk optreden bevestigt deze Belgische Queen tribute opnieuw waarom ze zich de allerbeste mogen noemen!

PodiumMainstage (Poorthuis)
Aanvang23:30 uur

DJ Minx

Tussen de optredens door mixt DJ Minx de fijnste plaatjes.

  BEDANKT EN TOT VOLGEND JAAR

Aan alles komt een eind, we hopen dat je een fantastisch festival hebt gehad!

Tot volgend jaar!

Noteer donderdag 29 mei 2025 maar vast in je agenda #hemelvaartsdag #randrock