La Fuente

Het feest barst los bij Randrock Dance met La Fuente! Jaaa, deze DJ is een bom vol energie die veel contact zoekt met zijn publiek. Zijn show heeft een enorme 'feel good factor'. Uniek in stijl en origineel in geluid. Techhouse muziek op zijn best: uplifting, energiek en happy vibes gegarandeerd 🔥

PodiumMetal/Dance podium (Schuttinggigant)
Aanvang23:00 uur

Riva & Pace

Dit bekende DJ duo uit de omgeving staat op Randrock Dance. Riva (Rik Luttrop) & Pace (Arjen Kleinjan) kennen elkaar uit de Sixty-tijd (Discotheek Sixty Five) en doen niets liever dan achter de draaitafels staan. Op Randrock laten ze weer van zich horen met House & Techno van ca. 10-15 jaar geleden.

PodiumMetal/Dance podium (Schuttinggigant)
Aanvang21:15 uur

Feestnation

Deze twee party-animals zetten elk festival op z’n kop met hun energie en interactie met het publiek. Dans, feest en ga helemaal los door de gezelligheid die dit party duo met zich meebrengt. 🎵🥳

Get ready to #jointhenation!

PodiumMetal/Dance podium (Schuttinggigant)
Aanvang00:00 uur

Diaz & Bruno

Deze jongens ademen muziek. Begonnen als goede vrienden en muziekliefhebbers.

Sinds de start van het DJ duo Diaz & Bruno is er veel veranderd in de Nederlandse Eclectische scène. Met positive vibes en wervelende beats hebben ze veel feestgangers vermaakt. Hun inspiraties halen ze uit artiesten als David Guetta, Diplo en Calvin Harris.

PodiumMetal/Dance podium (Schuttinggigant)
Aanvang22:00 uur

Winnaar DJ Contest:
DJ Oliefour

Deze jonge DJ heeft zijn kwaliteiten al laten horen. DJ Oliefour is namelijk de winnaar van de Randrock Dance DJ Contest. Ook op 18 mei kunnen jullie hem komen bewonderen. DJ Oliefour mag het Dance programma openen.

PodiumMetal/Dance podium (Schuttinggigant)
Aanvang20:30 uur

  BEDANKT EN TOT VOLGEND JAAR

Aan alles komt een eind, we hopen dat je een fantastisch festival hebt gehad!

Tot volgend jaar!

Noteer donderdag 9 mei 2024 maar vast in je agenda #hemelvaartsdag #randrock