See you next year!

We hopen dat je hebt genoten.

Tot volgend jaar!

Line up Randrock 2022

In het onderstaande tijdschema zie je wie er dit jaar allemaal op het podium staan. Gesorteerd op tijd, dus lekker handig.

Er is deze editie 1 podium. Tussen de acts door komt DJ Minx in actie . Zij mixt de lekkerste muziek van toen en nu in alle talen en tonen. Koffers vol vinyl van swingende soul tot rauwe rock. Soms verrassend onbekend, maar vaak met een hoog “aha” gehalte .

The Billy Joel Experience

Randrock trapt dit jaar af met The Billy Joel Experience. Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis. Billy (inmiddels 70+) treedt nog steeds op, maar de kans is klein dat hij Nederland aandoet. 

Hoog tijd voor een goeie tribute: The Billy Joel Experience 😀🎶.

Hans de Booij

Hij ‘valt voor alle vrouwen’ maar het meest voor Annabel 💟. Hans de Booij is de vervanger voor de zieke George Baker en laat ons jaren 80-Nederpop-hart een stuk sneller kloppen... Hans vertolkt ook vast zijn hit ‘Dan weet ik dat ik thuis ben’. Jij voelt je ook vast helemaal thuis op Randrock met je vrienden om je heen, een drankje on the side en heerlijk eten.

Tim Akkerman & The Ivy League

Buitengewone muzikanten. Dat zijn Tim Akkerman en zijn bandleden van The Ivy League 🎶🎸. Precies een jaar geleden was Tim ook bij ons met een fantastisch LIVE optreden tijdens onze tweede online pubquiz.

Gelukkig staan ze op Hemelvaartsdag in vol ornaat en met positieve vibe op het Vriezenveense podium 😍💪.

The Beggars' Clan

Supergaaf dat de grotendeels Vriezenveense band The Beggars' Clan ook present is. Irish Folk, traditioneel maar wel op smaak gemaakt met een stevige ‘Beggars saus’. En dat ’s middags op ons Randrock-podium 😀🔥.

Ohja, wisten jullie al dat de Beggars’ dit jaar een theatertour doen? Volg ze snel op hun Roadtrip to Ireland.

U2 by In the Name of

Wow: één van de beste U2 tributes van de Benelux komt naar Randrock. U2 by In the Name of laat je U2 voelen en beleven. Natuurlijk komen wereldhits als Where the streets have no name en Sunday bloody sunday voorbij. Wij kunnen niet wachten 🤩!!

Divider
Divider

DJ Damian Diepenveen

Damian Diepeveen is al jaren DJ en dat gaan we merken aan zijn skills achter de booth en met de microfoon 🎧🎤. Geïnspireerd door muziek van Avicii shined hij nu in de grootste clubs van o.a. Rotterdam en Antwerpen. Hij draait de hotste urban in combinatie met dikke knallers 😁😍.

Bende van Ellende

Met onmeunig veel energie laat deze ellendig goeie combinatie jullie zweten 😅🥳. Party-tracks, smerige deuntjes, hiphop beats en af en toe een gouwe oude dansvloerglijer komen allemaal voorbij! Bende van Ellende maakt er een mega dansbaar feestje van💃🎶🕺. Ze beloven ons dat ze het hele plein op stelten gaan zetten. Kom maar op 💪

Freddy Moreira

Naast zijn energieke stijl staat de nuchtere Freddy Moreira bekend als een echte ladykiller 🔥😁. Freddy is één van de meest geboekte Nederlandse artiesten vanwege zijn explosieve liveshows, extreem goede mixtapes en toffe DJ-sets. Hij tourt veel door Europa, de Caraïben en Zuid-Amerika 🌎.

Zijn tracks worden ondersteund door Major Lazer, Hardwell, Mad Decent en vele andere grote namen. En zijn on- en offline fanbase blijft dagelijks groeien.

Divider