Bourbon Street

Met trots introduceert Randrock een gloednieuw derde podium in Bourbon Street: Mardi Gras en Vriezenveens-Amerikaans carnaval, compleet met gezellige foodtrucks en passende muziek.

De historische straat van Vriezenveen, het Westeinde, wordt omgetoverd tot een bruisende Bourbon Street. Veel gezelligheid, vlaggetjes, kleurrijke lichtjes en natuurlijk liveoptredens van topartiesten als Marco Mendoza, Glock’45 en de Nederlandstalige folk-/vikingmetalband Heidevolk.

Divider

Band'um

Met een breed repertoire van gepeperde rock & roll tot golden oldies staat Band’um gelijk aan een knallend feest. Ze spelen alles wat lekker klinkt, stevig rockt of simpelweg een feestje is. Denk daarbij aan platen van Poison tot Bon Jovi, van Elvis Presley tot CCR en van The Scene tot Kensington. Maar ook Guns N’ Roses en het stevige rockwerk horen natuurlijk in het programma. Tikkie, jij Band'um!

PodiumBourbon Street (Schuttinggigant)
Aanvang14:30 uur

Marco Mendoza

In de wereld van de basgitaar is er niet veel dat Marco niet kan of niet heeft gedaan. Hij heeft opgenomen en getoerd met enkele van de grootste namen in de rock- en muziekwereld, zoals Blue Murder, John Sykes, David Coverdale, Whitesnake, Thin Lizzy, Ted Nugent, Lynch Mob, Neal Schon, Dolores O'Riordan van de Cranberries en The Dead Daisies. De lijst gaat letterlijk maar door! Marco is een dynamische live-artiest die zich net zo goed thuis voelt in een groot stadion als in een kleine jazzclub. Hij kan zowat elke muziekstijl aan, van jazz, fusion, wereldmuziek, latin groove tot all out hard rock.

PodiumBourbon Street (Schuttinggigant)
Aanvang16:00 uur

AC/DC UK

AC/DC UK is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde en authentieke DC Tributes in Europa. Europa's meest explosieve eerbetoon aan AC/DC. 2023 bleek een enorm jaar voor de band te zijn, met optredens over de hele wereld op uitverkochte zalen, uitverkochte festivals en zelfs optredens op tv en in Blockbuster Hollywood-films! Ook in 2024 blijft de band op volle toeren draaien!

PodiumBourbon Street (Schuttinggigant)
Aanvang17:30 uur

Heidevolk

Ontdek het meesterwerk van de Nederlandstalige Folk- en Vikingmetalband Heidevolk Na 5 jaar zijn ze terug met "WEDERKEER" - een episch avontuur dat de heidense vlam brandend houdt! Laat je meeslepen door dubbele heldere zang, snelle riffs en traditionele instrumenten.

PodiumBourbon Street (Schuttinggigant)
Aanvang19:00 uur

BOAZ

Boaz's muzikale reis begon in het Friese stadje Franeker, maar leidde hem al op jonge leeftijd naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Daar bloeide zijn liefde voor muziek op, omringd door de klanken van country, blues en soul. Tussen de wijngaarden zong hij vaak met zijn vader, een ervaring die zijn passie voor muziek versterkte. Terug in Nederland pakte Boaz op 13-jarige leeftijd de gitaar op, waarmee hij zichzelf begeleidde in het vertellen van zijn verhalen en emoties. Na zijn succes in de SBS6 talentenshow We Want More in 2020, werd het duidelijk dat zijn toekomst in de muziek lag. Hij begon zijn eigen liedjes te schrijven en ontwikkelde zijn vaardigheden als songwriter in samenwerking met ervaren muzikanten zoals Maurice van Hoek en Mercy John.

PodiumBourbon Street (Schuttinggigant)
Aanvang20:45 uur

Stringcaster

Met stuwende mondharmonica, pickin' resonator gitaar, 5-string banjo, highoctane mandoline, strumming rhythm gitaar, strakke drums en driving bass wordt door de vijf mannen van Stringcaster een eigen sound neergezet. De muziek is een mengeling van bluegrass, rockabilly, country, folk en hillbilly.

PodiumBourbon Street (Schuttinggigant)
Aanvang22:30 uur

Glock '45

Stap met Glock '45 binnen in een wereld waar country, satire en rock & roll samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Met scherpzinnige teksten, close harmony en scheurende gitaren brengt Glock ’45 een unieke mix van genres die je vanaf het eerste moment vastgrijpt en niet meer loslaat!

PodiumBourbon Street (Schuttinggigant)
Aanvang23:45 uur

  BEDANKT EN TOT VOLGEND JAAR

Aan alles komt een eind, we hopen dat je een fantastisch festival hebt gehad!

Tot volgend jaar!

Noteer donderdag 29 mei 2025 maar vast in je agenda #hemelvaartsdag #randrock