See you next year!

We hopen dat je hebt genoten.

Tot volgend jaar!

Foodplein

Bij de HEMA vindt je het foodplein. Nee we hebben geen worst, wel kebab van Neefs Kebab. 

Je vind er ook Dirk Poffers, van de poffertjes. En Jan van de koffie, Bas de slager en Haidy van de wafels.

Dirk Poffers

Ambachtelijke poffertjes gemaakt van boekweitmeel, vrije uitloopeieren en verse melk van de lokale boer! Dat klinkt top toch 👌?

Dirk Poffers -bekend van het programma Foodtruck gezocht- is de man die ze voor jullie gaat maken op Randrock 😊.

Zijn fantastische Amerikaanse poffertjes foodtruck 🚐 is uitgerust met een speciale bakplaat. Je krijgt namelijk geen standaard ronde poffertjes, maar hartvormige (hoe lief is dat 😍😍). En vanwege deze vorm en het feit dat ze met heel veel liefde worden bereid, noemen we deze poffertjes ook wel LOFFERTJES 💚. Ohja, dit moeten we niet vergeten: Dirk heeft ook heerlijke ice coffees!

Van Jan

Van Jan, die kan er wat van 😊! Onwijs lekkere en goede koffies maken bedoelen we dan… 😉 Met een prachtige blauwe Volkswagen T2 pickup uit 1971 komt Jan naar Randrock.

Hij maakt echt de heerlijkste lungo’s, espresso’s, cappuccino’s en latte macchiato’s. En thee is er ook!

Heb je zin in iets lekkers erbij? Komt goed uit: hij heeft ook homemade taart 🎂🍰.

Slagerij Aalderink

Whoop! Slagerij Aalderink is ook op Randrock te vinden. En wel met hun prachtige bbq tank 🔥. Het water loopt je werkelijk in de mond als je de bbq ziet roken en als de geuren van de hubertus steak je neus raken. Deze sappige hamburger 🍔 op een broodje, gegarneerd met tomaat, rucola en truffelsaus wil je niet missen… Of wat te denken van heerlijke spareribs? Of nacho’s? Of spareribs met nacho’s….

Oeeehhh kwijl 😋😋😋

👉 Neefs Kebab

Gelukkig zijn ze er weer bij! De Neefjes met overheerlijke broodjes döner, lahmajuns, dürüm döners, boxen en de lekkerste gekruide aardappelschijfjes. Voor tussendoor èn na afloop… 😋😋

Wafels van Sweet Haidy's

De geuren van versgebakken wafels komen je tegemoet wanneer je langs de foodcaravan van Sweet Haidy's loopt. Je kunt kiezen uit een lolly wafel of bijvoorbeeld een double tower 🧇🍭🥞.

Bij een bestelling kies je zelf voor een heerlijke topping van chocola, dips, pudding, slagroom of wat je ook lekker vindt 😍! Dat wordt smullen!!!

Voor jullie een feestje, maar voor Sweet Haidy’s ook 😁

Divider